Meubelen Gené, 65 jaar thuis in wonen en slapen:
Wij bieden inspiratie voor elk gezin, jong & oud.

Ontdek een gastvrije meubelzaak die veel meer te bieden heeft dan je zou verwachten. De meubelen in onze showroom vormen een permanente bron van inspiratie voor wie het interieur ziet als een persoonlijke omgeving die nooit àf is. Wij houden de vinger aan de pols van alle nieuwe tendensen in binnen- en buitenland.

Elk bezoek is telkens weer een kennismaking met smaakvolle én betaalbare suggesties voor alle stijlen en voorkeuren!

Alle topmerken
onder 1 dak

Maak kennis met een opmerkelijke diversiteit aan collecties die alles uit de kast halen voor jouw ultieme thuisgevoel. Want niets is zo persoonlijk als de geur en de kleur van een eigen nest.
Met die verscheidenheid houdt Meubelen Gené rekening op een doordachte manier. Onze sfeervolle woonwinkel is opgebouwd in aparte merkcorners met elk een eigen sfeer, stijl en aankleding.

Deskundig team 
interieuradviseurs

Weet je niet goed hoe je interieur kleur moet bekennen? Wil je meer info over de mogelijkheden van de meubelen die in onze showroom gepresenteerd staan? Dan helpen onze interieuradviseurs jou heel graag verder. Onze specialisten in slaapcomfort en maatwerk leggen dan weer alles op tafel over hun specifieke domeinen. Geheel vrijblijvend, vanzelfsprekend.

Betrouwbare 
dienst-na-verkoop

Onze zorg voor jouw thuissituatie stopt niet bij het ondertekenen van de bestelbon. Voor ons als familiebedrijf is het een erezaak dat de goede reputatie van onze dienst-na-verkoopt ongeschonden blijft. Aarzel dus niet ons te contacteren bij een probleem. Binnen onze mogelijkheden doen wij er alles aan om je zo goed mogelijk tegemoet te komen. 

eigen montagedienst en stipte levering

Heel belangrijk, bijzonder geliefd en de beste huis-aan-huis reclame voor onze meubelzaak. Dat zijn de vaste leden van ons montageteam die zich al jarenlang vol overgave van het kastje naar de muur laten sturen.
Goed gemeten, perfect geplaatst en stipt geleverd. 

CADEAUTIPS en decoratie

Wil je een tien voor sfeer en gezelligheid scoren? Dan heeft onze decoratie-afdeling heel wat moois voor jou in petto. Met merken zoals Serax, Pomax en Coco Maison hebben we heel wat sfeerscheppers in eigen rangen.
Op zoek naar een leuke geschenktip? Dan vind je gegarandeerd een antwoord tussen onze  vazen, kussens, plaids, tafellinnen en tableware. Met de collecties van Pascale Naessens en Sergio Herman heb je sowieso altijd succes. 

topligging met
ruime parking

Omdat bereikbaarheid absoluut geen reden mag zijn om je woonintenties te parkeren, hebben wij heel wat ruimte vrij voor jullie. Parkeer je probleemloos op onze grote parking en blijf zolang je wil in onze showroom hangen. Even een frisse neus halen? Dat doe je toch gewoon bij onze buren, de grandioos mooie bomen van Buggenhout Bos.

topligging met ruime parking